Tävling: Fantastiska Vidunder: Grindelwalds Brott Blu Ray

All images courtesy and copyright of Warner Brothers 2019

Våren är här och därefter en tävling, denna gång Fantastiska Vidunder: Grindelwalds Brott på Blu Ray.

Disken innehåller – förutom filmen, följande

Extramaterial: Explore the magical world created by J.K. Rowling and brought to life on-screen by extraordinarily talented filmmakers, and discover which actors were fans before becoming wizards on-screen. Then, unlock the surprising secrets behind key moments in the film. • Deleted Scenes.

För att delta svarar ni på följande fråga och skickar in svaret till vår mail

Tävlingen avslutas den 5’e april och vinnarna kontaktas via mail. Lycka till !

Frågan

Eddie Redmayne vann en Oscar för sin roll i The Theory Of Everything. Hans motspelerska Felicity Jones kommer från staden Birmingham i England, en sångare från ett av världens mest kända hårdrocksband har också sina rötter ifrån samma stad, vem är det ?

Fantastiska Vidunder: Grindelwalds Brott släpps på DVD, Blu-ray & 4K UHD 1/4