Tävling: Game Of Thrones Säsong 8 Blu Ray

All images courtesy and copyright of HBO/Warner Media 2019

Det har varit en brist på tävlingar på sistone, därför inleder vi nu adventsveckan med att tävla ut Game Of Thrones sista säsong på Blu Ray

Disken innehåller – förutom säsong 8, följande

Extramaterial Blu-ray & 4K UHD
In-Episode Guide • In-feature resource that provides background information about onscreen characters, locations, and relevant histories • Histories & Lore • Learn about the mythology of Westeros and Essos as told from the varying perspectives of the characters themselves • When Winter Falls • Join Game of Thrones show runners David Benioff and D.B. Weiss, along with many of the major stars and behind-the-scenes players, as they look back at the colossal filming that was the “Battle of Winterfell” • Duty is the Death of Love • Look at how the team behind Game of Thrones brought the Emmy-winning series to its conclusion in the series finale, “The Iron Throne.” • Interviews include showrunners David Benioff and D.B. Weiss, along with all of the major stars, including Kit Harington, Peter Dinklage, Emilia Clarke and more • Audio Commentaries • 10 Audio Commentaries with cast and crew including David Benioff, D.B. Weiss, Emilia Clarke, Conleth Hill and more • Game of Thrones: The Last Watch • Special documentary chronicling the hard work and camaraderie shared by the producers and actors while filming the final season • 5 Deleted Scenes

Tävlingen avslutas den 6/12 och vinnarna kontakts per email. För att delta så skickar ni ett mail till stromsonab@gmail.com och anger namn och adress samt svar.

Game Of Thrones Säsong 8 släpps på DVD & Blu-ray & 4K UHD 2/12 

Fråga
Vi vet ännu inte hur det ser ut med Gwendoline Christies – eventuella, medverkan i den kommande The Rise Of Skywalker, men Daisy Ridley är redan klar för en uppföljare till en film hon medverkade i förra året, vilken var det ?