Tävling: Joker Blu Ray

All images courtesy and copyright of Warner Brothers 2019

Årets – och det nya årtiondets, första tävling är här. Vi har ett antal exemplar av Joker på Blu Ray som vi tävlar ut denna gång. För att delta så svarar ni på följande fråga och skickar in svaret samt er adress till vår email. Tävlingen avslutas den 14/2 och vinnarna kontakts per email. 

Fråga
Från 2002-2003 publicerades en av de mest älskade och omtalade Batman-berättelserna någonsin, självfallet medverkade även Joker i denna, vad hette serien och de två huvudmännen – författare och artist ?   

Dsiken innehåller – förutom filmen, följande
Extramaterial Blu-ray & 4K UHD
The Making Of: A Behind-the-Scenes • Look at the Creation of the Film • Joaquin Phoenix Alternate Takes • Costume Tests and More!

Joker släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD 10/2